FABRICA DE IDEI face bilanţul. Studenţii faţă-n faţă cu ministrul Educaţiei, la dezbaterea Gândul LIVE de miercuri, 26 iunie, de la ora 20.00

Campania gândul, FABRICA DE IDEI, în cadrul căreia v-am prezent cinci poveşti de succes ale unor studenţi români care, cu puţin ajutor, au reuşit să dezvolte aplicaţii şi platforme ce ar putea schimba viaţa unor oameni, se încheie, miercuri, printr-o dezbatere pe tema creării de oportunităţi pentru tineri.

192 afișări
Imaginea articolului FABRICA DE IDEI face bilanţul. Studenţii faţă-n faţă cu ministrul Educaţiei, la dezbaterea Gândul LIVE de miercuri, 26 iunie, de la ora 20.00

FABRICA DE IDEI face bilanţul. Studenţii faţă-n faţă cu ministrul Educaţiei, la dezbaterea Gândul LIVE de miercuri, 26 iunie, de la ora 20.00

La evenimentul ce va avea loc la The Hub Bucharest participă şi Remus Pricopie, ministrul Educaţiei Naţionale. Printre invitaţi se numără mai mulţi experţi şi traineri din cadrul unor organizaţii care şi-au propus să-i sprijine pe tineri, în contextul în care, în România, una din patru persoane de sub 25 de ani nu are un loc de muncă, potrivit statisticilor oficiale.

Discuţiile de la masa rotundă organizată de gândul alături de Microsoft România, Techsoup şi Biblionet va fi transmisă în direct pe Gândul LIVE, începând cu ora 20:00.

În cadrul dezbaterii va fi anunţat un program de mentoring pentru orientarea tinerilor în carieră, în parteneriat cu organizaţiile TechSoup România şi IREX. Programul va beneficia în primul an de o finanţare de 100.000 de dolari şi va implica voluntari din partea Microsoft şi a partenerilor din industrie.

FABRICA DE IDEI este un proiect susţinut de Microsoft România. Prin iniţiativa YouthSpark, compania îşi propune să creeze oportunităţi pentru 300 de milioane de tineri în următorii 3 ani, cu un focus în România pe orientarea în carieră şi pe crearea de competenţe de tehnologii digitale şi antreprenoriale.

Citiţi cele cinci poveşti de succes prezentate până acum în cadrul campaniei FABRICA DE IDEI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici