Fabrică ilegală de şampon, descoperită de poliţiştii bucureşteni

Poliţiştii bucureşteni de investigare a fraudelor au descins vineri la o fabrică ilegală de şampon care funcţiona într-un spaţiu din zona Poarta Faur 1, sub paravanul unei fabrici de detergenţi, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei.

184 afișări
Imaginea articolului Fabrică ilegală de şampon, descoperită de poliţiştii bucureşteni

Fabrică ilegală de şampon, descoperită de poliţiştii bucureşteni (Imagine: Hepta)

Ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Poliţiei Sectorului 3 au făcut un control după ce au avut o informaţie potrivit căreia, în spaţiul respectiv, funcţionează o fabrică ilegală în care sunt contrafăcute şampoane purtând însemnele unor mărci cunoscute, au mai spus sursele citate.

Anchetatorii au dus la audieri patru persoane suspectate că au produs un prejudiciu de aproximativ 100.000 de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici