„Fake news mizerabil”! Reacţie vehementă, după ce s-a scris că peste 1.000 de călugări de pe Muntele Athos au Covid

  • Laurenţiu Dumitru, de la o asociaţie culturală care promovează valorile spirituale ale Muntelui Athos, neagă versiunea presei elene.
  • Respectivul susţine că a discutat cu preoţi, cu ghizi şi cu pelerini, iar circuitele se desfăşoară conform programărilor, nefiind restricţionat accesul oamenilor.
  • Mănăstirile de pe Muntele Athos primesc pelerini în regim normal, doar că la intrare se fac teste rapide.
2591 afișări
Imaginea articolului „Fake news mizerabil”! Reacţie vehementă, după ce s-a scris că peste 1.000 de călugări de pe Muntele Athos au Covid

Mănăstiri de pe Muntele Athos

Informaţia conform căreia peste 1.000 de călugări, lansată de presa din Grecia, este negată de Laurenţiu Dumitru, de la Asociaţia Culturală Karye, care se prezintă ca promotoare a valorilor spirituale ale Sfântului Munte Athos.

Iată mesajul postat pe contul de Facekook „Sfântul Munte Athos”:

”FAKE NEWS MIZERABIL
Ieri, 15 septembrie, presa din România a rostologit un fake news mizerabil, cum că ar fi infectaţi peste 1000 de călugări din Muntele Athos. Am vorbit cu câţiva părinţi, cu ghizi, cu pelerini care s-au întors ieri din Sfântul Munte şi cu un alt pelerin care încă se află acolo. Absolut nimeni nu a auzit aşa informaţii. Mănăstirile primesc pelerini în regim normal, doar că la intrarea în Munte se fac teste rapide şi cam atât…
Laurentiu Dumitru
Asociaţia Culturală Karyes
promotoare a valorilor spirituale ale Sfântului Munte Athos”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici