Fără pieţe volante în Capitală în acest sfârşit de săptămână

Pieţele volante nu mai funcţionează în acest sfârşit de săptămână în Bucureşti, pentru că în mai multe zone se organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, a anunţat Primăria Capitalei.

19 afișări
Imaginea articolului Fără pieţe volante în Capitală în acest sfârşit de săptămână

Fără pieţe volante în Capitală în acest sfârşit de săptămână (Imagine arhivă: Mediafax Foto)

Primele trei pieţe ţărăneşti volante cu produse agro-alimentare proaspete la preţuri reduse s-au deschis în 23 august. Ulterior, au fost organizate şase pieţe volante aproape în fiecare weekend, între orele 6.00 şi 20.00, în diverse locaţii din Capitală.

Acestea fac parte dintr-un proiect pilot iniţiat de Primăria Capitalei, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi Federaţia Agrostar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici