Fast food din centrul Timişoarei, închis de inspectorii OPC. Numeroasele probleme găsite | FOTO

Un fast food aflat în centrul Timişoarei a fost închis pentru o lună, după ce, în timpul unui control, inspectorii de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor au descoperit carne şi ouă expirate, unele de câteva luni, precum şi murdărie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1458 afișări
Imaginea articolului Fast food din centrul Timişoarei, închis de inspectorii OPC. Numeroasele probleme găsite | FOTO

Carne şi ouă expirate, unele de câteva luni, într-un fast food din centrul Timişoarei, închis de OPC

Şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Timiş, Sorin Susanu, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că un fast-food aflat în centrul Timişoarei a fost închis pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia a fost luată în urma unui control al inspectorilor OPC, desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute, în timpul căruia au fost descoperite o serie de nereguli.

„Colegii mei au mers rapid în control la fast food ca urmare a unei reclamaţii. S-au găsit numeroase probleme, precum carne şi ouă expirate, unele chiar de câteva luni, produse alimentare depozitate neconform, cărora le lipseau elementele de identificare, murdărie", a afirmat Sorin Susanu.

Inspectorii au decis închiderea fast food-ului pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, proprietarul restaurantului riscă o amendă de până la 30.000 de lei.

Inspectorii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Timiş au mai primit reclamaţii cu privire la acest fast food.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici