Femeie din Botoşani, în stare gravă după ce iubitul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc

Bărbatul de 50 de ani şi femeia de 43 de ani, pe care acesta a stropit-o miercuri seara cu benzină şi i-a dat foc, au fost transferaţi la Spitalul „Sfântul Spiridon” din Iaşi. Amândoi au arsuri pe jumătate din corp.

647 afișări
Imaginea articolului Femeie din Botoşani, în stare gravă după ce iubitul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc

Bărbatul de 50 de ani care a dat foc iubitei sale, în localitatea Chitcovata, judeţul Botoşani, a fost transferat la Iaşi. Acesta a fost dus cu un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă până la limita dintre judeţele Botoşani şi Iasi, de unde a fost preluat de un alt echipaj cu medic şi dus la Spitalul „Sfântul Spiridon”.

„Bărbatul de 50 de ani a suferit arsură prin flacără deschisă pe 51% din suprafaţa corporală. Are arsuri în zona capului, pe căile aeriene superioare, pe torace şi pe membrele superioare. Este internat în Clinica de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului Sfântul Spiridon", a declarat Diana Cimpoeşu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Sfântul Spiridon Iaşi.

Şi femeia de 43 de ani a fost dusă la Iaşi cu un echipaj cu medic al Serviciulu Judeţean de Ambulanţă Botonşani. Ea are arsuri în zona capului, pe căile aeriene superioare, pe toarce şi mâini, dar şi pe coapse, reprezentând 40% din suprafaţa corpului.

„Cei doi pacienţi sunt critici, cu prognostic rezervat”, a spus Cimpoeşu.

Potrivit IPJ Botoşani, poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seara că un bărbat de 50 de ani şi-a incendiat concubina, în vârstă de 43 de ani, pe care a stropit-o anterior cu benzină.

Flăcările s-au extins asupra bărbatului şi a unor bunuri din camera în care a avut loc incidentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici