Femeie internată la spital cu arsuri grave, după ce i-a explodat butelia în locuinţă

O femeie a ajuns, miercuri seara, la spital cu arsuri grave după ce o butelie a explodat în locuinţa ei din oraşul Oraviţa, judeţul Caraş-Severin.

124 afișări
Imaginea articolului Femeie internată la spital cu arsuri grave, după ce i-a explodat butelia în locuinţă

Femeie internată la spital cu arsuri grave, după ce i-a explodat butelia în locuinţă

Pompierii din Oraviţa au intervenit la explozia unei butelii de gaz la o locuinţă particulară în oraş.

Explozia buteliei de gaz nu a fost urmată de incendiu.

Proprietara apartamentului a suferit arsuri de gradele 2 şi 3, fiind transportată de membrii familiei la Spitalul Oraviţa şi ulterior cu o ambulanţă la UPU Reşiţa.

Două încăperi, faţada şi o parte din acoperiş au fost afectate de explozie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici