Fiica cea mare a premierului Emil Boc, pe locul 950 în judeţ după evaluarea naţională. Ce medie e avut?

Cezara Boc, fiica cea mare a premierului, care a absolvit clasa a VIII-a la un liceu din Cluj-Napoca, ocupă poziţia 950 după evaluarea naţională în judeţul Cluj, cu media 9,06.

1098 afișări
Imaginea articolului Fiica cea mare a premierului Emil Boc, pe locul 950 în judeţ după evaluarea naţională. Ce medie e avut?

Fiica cea mare a premierului Emil Boc, pe locul 950 în judeţ după evaluarea naţională. Ce medie e avut? (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit listei cu elevii de clasa a VIII-a din judeţul Cluj declaraţi reuşiţi după susţinerea evaluării naţionale şi după analizarea contestaţiilor, afişată pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj, în judeţul Cluj au fost înregistrate şapte medii 10.

Lista cuprinde 5.648 de elevi care au avut medii peste 5, Cezara Boc figurând la poziţia 950, cu media totală 9,06.

Fiica cea mare a premierului a obţinut media 8,32 după evaluarea naţională, media 9,81 pentru clasele V-VIII, nota 8,55 la examenul de limba română de la evaluarea naţională şi 8,10 la matematică.

Cezara Boc a absolvit clasa a VIII-a la Liceul Teoretic "Gheorghe Şincai" din Cluj-Napoca.

Începând de miercuri, părinţii şi elevii absolvenţi de clasa a VIII-a pot depune formularele în format electronic cu opţiunile pentru liceu.

Repartizarea va fi făcută computerizat în perioada 12-13 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici