Firea, atac la primarul Capitalei: Răutate, incompetenţă, abuz. Asta înseamnă cele câteva luni cu Nicuşor Dan pentru bucureşteni

  • Gabriela Firea spune că ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a compromis în totalitate campania de vaccinare
  • Gabriela Firea îl atacă şi pe Nicuşor Dan: ”Mandatul său înseamnă răutate, incompetenţă, abuz.”
7730 afișări
Imaginea articolului Firea, atac la primarul Capitalei: Răutate, incompetenţă, abuz. Asta înseamnă cele câteva luni cu Nicuşor Dan pentru bucureşteni

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a compromis în totalitate campania de vaccinare, iar mandatul lui Nicuşor Dan înseamnă „răutate, incompetenţă, abuz”, consideră prim-vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea.

„Cea mai mare cacealma politică este guvernarea drepteiunite, la egalitate cu guvernarea locală care a promis un nou Bucureşti şi oferă frig, austeritate şi ignorarea cetăţenilor. Noul ministru al Sănătăţii a compromis în totalitate campania de vaccinare! Nu o spunem doar noi, simt românii şi au început să reacţioneze şi liderii PNL. Deocamdată, domnii Boc şi Rareş Bogdan. Vorbesc amândoi despre <bătaia de joc> a ministrului Vlad Voiculescu. Despre cum se dau <sarcini> primarilor, fără sursă de finanţare. De câte ori am repetat acest adevăr crunt? De sute de ori! Guvernul Orban a îngenunchiat administraţia locală iar acum îi desăvârşeşte opera Vasile Cîţu. Când semnalam abuzurile guvernării #dedreapta la ciolan, peneliştii tăceau. Să nu-şi deterioreze poziţia în partid. Au pus mai presus cariera lor, decât interesul cetăţenilor,” scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Ea îl critică şi pe primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Despre Bucureşti, lucrurile sunt clare. Prin minciună, manipulare şi furt <s-a ales> primarul de dreapta. Nu-l interesează avariile, nu se implică în rezolvarea problemei apei calde şi a căldurii, zăpadă să cadă cât vrea ea, nu-l incomodează, de trafic să se ocupe Brigada Rutieră, <nu-i atributul primarului> - era doar pe timpul meu, poluarea să mai aştepte, nu e o urgenţă pentru noul primar. Pentru el este urgent să facă abuzuri şi să oprească o demolare a unei clădiri din Bucureşti care nu a fost declarată, tot de către oamenii de dreapta din Ministerul Culturii, monument istoric, dar se duce pe teren şi îi ameninţă pe proprietari ca nu le semnează autorizaţie de construire - abuz după abuz - instituţiile sigur sunt pe fir, pentru noul primar a fost prioritar sa oprească lucrările la Pasajul Doamna Ghica, la şantierul din Prelungirea Ghencea - o zona foarte aglomerată a Capitalei -, inclusiv să stopeze cinic lucrările la blocurile de locuinţe sociale”, adaugă prim-vicepreşedintele PSD.

Firea menţionează că bucureştenii cărora le-a înmânat pre-alocările - „persoane cu dizabilităţi, bolnavi cronici, oameni în situaţii disperate, cărora le-a luat foc casa ori au fost evacuaţi îşi văd ruinat visul de a avea curând un acoperiş deasupra capului”.

„Răutate, incompetenţă, abuz - asta înseamnă cele câteva luni cu Nicuşor Dan pentru bucureşteni. În curând, chiar cei care l-au susţinut şi votat se vor disocia de acest munte de ignoranţă şi lene. Nu-l mai spală nici articolele aranjate cu ziariştii prieteni, care încă îi mai dau credit. Până şi lor le va fi jenă să-l mai gireze, pentru că îşi vor îndepărta cititorii. În curând, Niki - cum îl alinta -, va fi o ruşine şi pentru ei, cei mai activi susţinători! Marea cacealma de dreapta ne va costa pe toţi şi în domeniul sănătăţii, şi al educaţiei, şi prin scăderea puterii de cumpărare, şi în viaţa de zi cu zi. Păcat! Mare păcat de toţi românii care şi-au pus speranţa în vremuri mai bune dar au venit vremuri crâncene”, conchide Gabriela Firea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici