Firea: Cei care vor specula preţurile vor fi supraimpozitaţi

În forma finală a ordonanţei de urgenţă convenită în coaliţie, cetăţenii şi mediul de afaceri vor beneficia de protecţie pentru cel puţin un an de zile, iar cei care vor specula preţurile vor fi supraimpozitaţi, anunţă ministrul Familiei Gabriela Firea.

556 afișări
Imaginea articolului Firea: Cei care vor specula preţurile vor fi supraimpozitaţi

Firea: Cei care vor specula preţurile vor fi supraimpozitaţi

Companiile care produc gaze naturale din subsolul românesc vor vinde producţia la preţuri rezonabile pentru cetăţenii români, mai precizează ministrul pe Facebook.

Firrea spune că Ministerul Finanţelor a identificat resursele financiare necesare şi a alocat 2,4 miliarde de euro pentru acest pachet de sprijin destinat populaţiei şi economiei naţionale, precum şi faptul că PSD consideră că plafonarea preţurilor la energie şi gaze naturale, care reprezentau peste 50% din creşterea inflaţiei, va determina o stabilizare a preţurilor de consum, cu un efect pozitiv asupra puterii de cumpărare a populaţiei.

„Vom continua colaborarea cu partenerii din Coaliţia de guvernare pentru o reglementare cât mai rapidă în domeniul comerţului cu carburanţi şi al asigurărilor auto, care să determine o scădere a costurilor de transport şi să reducă astfel presiunea asupra inflaţiei”, mai spune ministrul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
firea,
preţuri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici