Fiul preşedintelui PDL Buzău, cercetat pentru ultraj

Mircea Preda, fiul preşedintelui PDL Buzău, Cezar Preda, este cercetat pentru ultraj de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, după ce duminică dimineaţă a fost implicat, iniţial într-un conflict cu un taximetrist şi apoi ar fi agresat un poliţist care ar fi încercat să-l mobilizeze.

37 afișări
Imaginea articolului Fiul preşedintelui PDL Buzău, cercetat pentru  ultraj

Preşedintele PDL Buzău, Cezar Preda (Imagine; Mediafax Foto)

Poliţistul de la Serviciul de Ordine Publică şi-a menţinut plângerea împotriva fiului demnitarului democrat liberal, tânăr care l-ar fi agresat pe agent în momentul în care acesta a încercat să-l imobilizeze în scandalul izbucnit la ieşirea dintr-o discotecă din oraş cu un taximetrist. În schimb, taximetristul care iniţial l-a acuzat pe fiul lui Cezar Preda de lovire şi distrugere şi-a retras plângerea, cele două părţi ajungând la o înţelegere.

"După ce tânărul de 23 de ani a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău pentru efectuarea de verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi distrugere în timpul cercetărilor, taximetristul şi-a retras plângerea. Întrucât unul dintre poliţiştii care au intervenit la faţa locului a raportat că a fost agresat de către tânăr în momentul imobilizării actele de cercetare au fost înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău pentru continuarea cercetărilor şi pentru adoptarea unei soluţii legale", a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, agentul Amalia Vlădescu.

Conform martorilor incidentului, tânărul ar fi fost sub influenţa alcoolului în momentul în care a avut conflictul cu taximetristul.

Fiul preşedintelui PDL Buzău, Cezar Preda, a fost implicat, duminică dimineaţă, în jurul orei 3.00, într-un conflict cu un taximetrist din oraş, după care, conform Poliţiei, a avut un comportament inadecvat faţă de patrula de poliţişti mobilizată în zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici