Focar de COVID-19 la un depozit farmaceutic. Autorităţile se declară îngrijorate de creşterea numărului de infectări

  • Un focar de COVID-19 a apărut la un depozit farmaceutic din Galaţi.
  • 12 angajaţi s-au infectat şi au ajuns la spital.
  • Autorităţile locale sunt îngrijorate de creşterea numărului de infectări.
3794 afișări
Imaginea articolului Focar de COVID-19 la un depozit farmaceutic. Autorităţile se declară îngrijorate de creşterea numărului de infectări

Sursa FOTO: Profimedia

12 angajaţi ai unui depozit farmaceutic aflat pe centura oraşului Galaţi s-au infectat cu virusul COVID-19. Testul a confirmat prezenţa virusului şi persoanele au fost internate în spital. În total, în depozitul farmaceutic lucrează 35 de persoane, dar testele colegilor celor infectaţi au fost negative.

Focarul de la depozitul farmaceutic apare în condiţiile în care în Galaţi s-au înmulţit cazurile de infectare cu virusul COVID-19. De aceea, autorităţile locale lucrează la un plan de măsuri menit să oprească multiplicarea cazurilor.

„Sunt 12 angajaţi de la un depozit farmaceutic aflat pe centura oraşului Galaţi. În total, sunt 35 de angajaţi. Cei de la Direcţia de Sănătate Publică fac ceea ce trebuie făcut. Pe mine mă îngrijorează creşterea numărului de persoane infectate în total. Lucrăm la un plan de măsuri, evaluăm locurile din spitale”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avramescu.

Conform datelor oficiale, de la începutul epidemiei, la Galaţi sunt 917 de cazuri confirmate şi 89 de decese. În ultimele două zile, 64 de gălăţeni au aflat că sunt infectaţi. Miercuri, 24 de gălăţeni sunt în carantină, iar 1.662 de persoane sunt izolate la domiciliu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici