Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Medgidia. Şapte persoane, reţinute

Poliţiştii din Medgidia au tras mai multe focuri de armă pentru a aplana un conflict stradal izbucnit între membrii a două familii, şapte persoane fiind reţinute pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

136 afișări
Imaginea articolului Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Medgidia. Şapte persoane, reţinute

Focuri de armă pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Medgidia; şapte persoane, reţinute (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, scandalul a izbucnit, marţi seară, între nouă persoane, membri a două familii de pe strada Fundătura Viilor din municipiul Medgidia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Cei nouă s-au lovit cu pietre şi obiecte contondente.

În urma scandalului, trei persoane au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, două rămânând internate.

Pentru a aplana conflictul, poliţiştii ajunşi la faţa locului au fost nevoiţi să tragă nouă focuri de armă în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană.

Şapte dintre scandalagii au fost duşi la sediul Poliţiei pentru cercetări, fiind reţinuţi pe bază de ordonanţă sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

În cursul zilei de miercuri cei nşapte urmează să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propunerea de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici