FOTO Algele au invadat staţiunile din sudul litoralului

Algele au invadat în ultima perioadă staţiunile din sudul litoralului, a anunţat miercuri Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

2241 afișări
Imaginea articolului FOTO Algele au invadat staţiunile din sudul litoralului

FOTO Algele au invadat staţiunile din sudul litoralului

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, în ultima perioadă se constată o dezvoltare algală puternică în zona de sud a litoralului românesc.

Sunt vizate staţiunile Olimp, Mangalia şi Vama Veche.

Cantităţi însemnate de algă se întâlnesc atât în apa mării, cât şi pe plajă.

„Echipele din cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor Constanţa intervin în fiecare seară pe linia ţărmului, dar cantitatea mare de algă în apă nu poate fi evacuată decât în momentul în care aceasta ajunge pe ţărm”, au mai informat specialiştii de la Apele Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici