FOTO Copii folosiţi la vânzarea de droguri. O grupare ce acţiona în patru judeţe din ţară, destructurată de Poliţie şi DIICOT

  • Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Galaţi au efectuat percheziţii la mai multe imobile folosite de un bărbat şi două femei de pe raza judeţelor Galaţi, Bacău, Vrancea şi Braşov
  • Dosarul vizează traficul de droguri
  • Cele trei persoane au folosit minori pentru realizarea tranzacţiilor şi încasarea sumelor de bani de la consumatori
885 afișări
Imaginea articolului FOTO Copii folosiţi la vânzarea de droguri. O grupare ce acţiona în patru judeţe din ţară, destructurată de Poliţie şi DIICOT

Sursă foto: DIICOT

Mai multe percheziţii la imobile folosite de un bărbat şi două femei de pe raza judeţelor Galaţi, Bacău, Vrancea şi Braşov au fost efectuate de poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT Galaţi. Dosarul vizează traficul de droguri.
 
În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate documente şi medii de stocare, precum şi fragmente de substanţă vegetală mărunţită, conţinând cannabinoid sintetic.
 
În perioada octombrie 2018 – iunie 2020, cele trei persoane ar fi procurat, deţinut, depozitat şi vândut aproximativ un kilogram de substanţă vegetală mărunţită, conţinând cannabinoid sintetic, arată DIICOT.
 
Acestea au folosit minori pentru realizarea tranzacţiilor şi încasarea sumelor de bani de la consumatori.
 
Bărbatul şi una dintre femei au fost reţinuţi, joi, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de cealaltă femeie a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
În cauză, s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
 
La acţiune au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, precum şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi şi Grupării de Jandarmi Mobilă Bacău „Alexandru ce Bun”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici