FOTO | Tânăra de 17 ani, dată dispărută după ce a plecat la şcoală şi nu a mai revenit, a fost găsită

Tânăra în vârstă de 17 ani din localitatea Gherghiţa, judeţul Prahova, dată dispărută marţi seara, a fost găsită, miercuri, în Ploieşti. Aceasta ar fi spus că şi-a petrecut noaptea la o prietenă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

4583 afișări
Imaginea articolului FOTO | Tânăra de 17 ani, dată dispărută după ce a plecat la şcoală şi nu a mai revenit, a fost găsită

Încă o dispariţie: Tânără de 17 ani, dată dispărută după ce a plecat la şcoală şi nu a mai revenit

Potrivit IPJ Prahova, tânăra a fost găsită miercuri şi nu pare să fi fost victima vreunei agresiuni.

„În urmă cu puţin timp, minora a fost depistată pe raza municipiului Ploieşti. Se pare că aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Prahova.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra i-a răspuns mamei sale la telefon, căreia i-a spus unde se află şi că şi-a petrecut noaptea la o prietenă.

 

Fata a fost abandonată la naştere şi de atunci este crescută de o familie din Gherghiţa.

Ştirea iniţială 

O tânără de 17 ani, din localitatea Gheorghiţa, judeţul Prahova, este căutată de poliţişti după ce a plecat la şcoală, dar nu a mai revenit acasă. Potrivit poliţiştilor, fata a avut ultima discuţie la telefon cu rudele când era în staţia de microbuze din Ploieşti.

Potrivit Poliţiei Prahova, dispariţia fetei a fost semnalată marţi seara. Poliţiştii din Pucheni au fost sesizaţi că Ioana Gabriela Chirilă, de 17 ani, din comuna Gheorghiţa, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

fata disparuta

„Se pare că aceasta ar fi plecat în aceeaşi zi, în jurul orei 10.30, către liceul din municipiul Ploieşti, unde este elevă. Ultima conversaţie purtată cu familia ar fi fost în jurul orei 17.30, când minora a afirmat că se afla în staţia de microbuze din zona Bariera Bucov, urmând să ia traseul către casă”, a transmis IPJ Prahova.

La momentul dispariţiei, tânăra avea o geacă de piele de culoare neagră, un pulover cu dungi de diferite culori, blugi de culoare închisă şi pantofi sport negri.

Fata are 1,70 metri înălţime, o greutate de 55 de kilograme, constituţie atletica, păr saten, lung, drept şi ochi căprui.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana disparută sunt rugate să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici