FOTO Mai mulţi copaci au fost doborâţi pe DN 6, în judeţul Giurgiu, din cauza vântului şi ploilor puternice

Mai mulţi copaci au fost doborâţi pe Drumul Naţional 6, în localitatea Buda, judeţul Giurgiu, joi seara, din cauza vântului şi a ploilor puternice din judeţul Giurgiu, circulaţia fiind blocată până la eliberarea carosabilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

139 afișări
Imaginea articolului FOTO Mai mulţi copaci au fost doborâţi pe DN 6, în judeţul Giurgiu, din cauza vântului şi ploilor puternice

Giurgiu: Mai mulţi copaci au fost doborâţi pe DN 6, din cauza vântului şi ploilor puternice

Purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Cătălin Florin Neguţ, a declarat, joi seara, corespondentului MEDIAFAX, că din cauza condiţiilor meteorologice, mai mulţi copaci au căzut pe carosabil, pe DN 6, în zona localităţii Buda.

„Din cauza condiţiilor meteo au căzut copaci pe nişte fire de energie electrică şi pe carosabil, pe DN 6, în zona localităţii Buda. Colegii de la Garda Mihăileşti au acţionat pentru deblocarea căilor rutiere”, a declarat Neguţ.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia se desfăşoară fără probleme pe DN 6.

Judeţul Giurgiu este sub atenţionare cod portocaliu, fenomenele vizate fiind de descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi grindină, dar şi averse ce pot atinge, local, 35 – 40 de litri pe metrul pătrat.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici