FOTO Pompierii militari din Prahova, nevoiţi să meargă 2 kilometri pe jos pentru deblocarea unui drum

Pompierii militari din Prahova intervin, joi, în localitatea Jugureni, unde un drum judeţean este impracticabil din cauza zăpezii şi a arborilor doborâţi de vânt. Pentru a ajunge la copacii căzuţi pe şosea, angajaţii ISU sunt nevoiţi să parcurgă doi kilometri pe jos.

171 afișări
Imaginea articolului FOTO Pompierii militari din Prahova, nevoiţi să meargă 2 kilometri pe jos pentru deblocarea unui drum

FOTO Pompierii militari din Prahova, nevoiţi să meargă 2 kilometri pe jos pentru deblocarea unui drum

Potrivit ISU Prahova, pompierii militari au fost chemaţi să intervină, joi, în localitatea Jugureni, unde pe drumul judeţean 100 H au căzut mai mulţi copaci, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Drumul este însă impracticabil din cauza zăpezii căzute peste noapte, motiv pentru care angajaţii ISU sunt nevoiţi să meargă pe jos.

”La Jugureni, echipajele se deplasează pe jos doi kilometri până la primul copac căzut. Nu au mai putut înainte cu maşina. Drumul este impracticabil. Sunt mai mulţi arbori doborâţi. Dar nu ştim câţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae.

Autorităţile locale au declarat că localnicii intervin şi ei cu topoare, alături de pădurari.

 

”E drumul judeţean pe care au căzut mai mulţi copaci, i-a doborât vântul. Azi dimineaţă (joi - n.r.) nu se circula, intervin şi localnicii cu topoare, sunt şi cei de la Ocolul Silvic”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, primarul din Jugureni, Constantin Marcoceanu.

Pe de altă parte, pompierii au fost chemaţi să intervină şi în curtea spitalului din cartierul Voila, unde un arbore secular stă să cadă peste o clădire şi pe cablurile electrice.

Angajaţii ISU aşteaptă o macara pentru a tăia copacul.

Pompierii militari prahoveni au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, pentru degajarea a zece copaci căzuţi pe drumuri, precum şi pestea reţeaua de medie tensiune din localităţile Sinaia, Măneciu, Poseşti, Izvoarele, Teişani şi Vărbilău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici