FOTO | Protest în faţa Brigăzii Rutiere, după ce şoferul maşinii M..E PSD a rămas fără permis şi plăcuţe: "Ce se întamplă dacă scria pe număr LOVEPSD?"

Câteva zeci de persoane se află, luni, în faţa Brigăzii Rutiere din Bucureşti, pentru a protesta faţă de măsura poliţiştilor de a-i suspenda permisul şi ridica plăcuţele şoferului maşinii cu numerele „M...IEPSD”. Protestatarii spun că s-a întrecut măsura şi cer demisia lui Carmen Dan.

2540 afișări
Imaginea articolului FOTO | Protest în faţa Brigăzii Rutiere, după ce şoferul maşinii M..E PSD a rămas fără permis şi plăcuţe: "Ce se întamplă dacă scria pe număr LOVEPSD?"

FOTO Protest în faţa Brigăzii Rutiere, după ce şoferul maşinii M...IEPSD a rămas fără permis şi plăcuţe: "Ce se întamplă dacă scria pe număr LOVEPSD?"

Brigada Rutieră a transmis, luni, că a fost întocmit dosar penal pe numele lui Răzvan Ştefănescu, românul care conduce maşina M...E PSD, pe motiv că automobilul nu are drept de circulaţie în ţară cu acele plăcuţe, iar Biroul Interpol Stockholm a anunţat că numerele sunt valabile doar pe teritoriul Suediei.

"Astăzi, în jurul orei 06.00, un echipaj de poliţie al Brigăzii Rutiere din cadrul D.G.P.M.B., aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanşării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei juridice în ceea ce priveşte regimul de înmatriculare şi circulaţie şi a vehiculului pe drumurile publice. În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România”, faptă prev. şi ped. de art. 334, alin. (4) din Codul Penal", se arată în comunicatul Brigăzii Ruriere.

În continuare, poliţiştii efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea situaţiei şi a regimului de circulaţie internaţională pe teritoriul statelor Uniunii Europene, mai precizează sursa citată.

Răzvan Ştefănescu, posesorul autoturismului cu numărul M...EPSD, a declarat că poliţiştii i-au luat luni plăcuţele şi i-au suspendat permisul, dar cataloghează gestul ca fiind o hărţuire.

Înapoi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Înapoi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici