FOTO. Scrisoarea unei fetiţe din Vaslui către primarul comunei. I-a cerut un telefon ca să-şi facă temele la timp

  • O elevă dintr-o localitate vasluiană i-a trimis o scrisoare primarului comunei în care locuieşte în care îi cere să îi cumpere un telefon mobil
  • Astfel eleva va putea ţine pasul cu învăţământul online
  • Fetiţa i-a promis edilului că îi va plăti, lunar, ratele pentru smartphone
11460 afișări
Imaginea articolului FOTO. Scrisoarea unei fetiţe din Vaslui către primarul comunei. I-a cerut un telefon ca să-şi facă temele la timp

Primarul comunei Şuletea, din judeţul Vaslui, Ciprian Robert Tamaş, a scris, pagina sa de Facebook, că a primit o scrisoare de la o elevă din localitate în care îi cere un telefon mobil. El a publicat scrisoarea fetiţei pe pagina de socializare.

„Acum, cu această nebunie ce ne ţine departe de băncile şcolii, singura noastră legătură cu profesorii noştri este este mediul online. Momentan folosim toţi telefonul mamei mele, dar nu reuşim să ţinem pasul cu acest sistem de învăţământ, din cauza lipsei unui alt telefon. Ştiu că aveţi un suflet bun şi vă rog cu toată fiinţa mea să îmi împrumutaţi şi mie un telefon, iar dacă nu aveţi unul disponilbil, v-aş ruga să îmi cumpăraţi dumneavoastră unul în rate, iar lunar, când voi primi alocaţia vă voi aduce banii. Sper să înţelegeţi situaţia financiară cu care se confruntă părinţii mei şi să daţi curs rugăminţii mele. Promit să nu vă dezamăgesc!”, i-a scris eleva.

Totodată, fetiţa spune că mai are şapte fraţi şi că este „conştientă că singura noastră şansă pentru a reuşi în viaţă este să învăţăm bine”.

Primarul comunei a primis că va oferi elevei un telefon „în stare perfectă de funcţionare pentru a-ţi face temele la timp”.

„Am primit această scrisoare pe Messenger de la o fetiţă, elevă a şcolii noastre! Pur şi simplu mi-au dat lacrimile! Am vorbit dimineaţă cu directorul scolii şi mi-a confirmat că sunt peste 30 de elevi în această situaţie! Nu au telefon, nu mai vorbim de tabletă sau de laptop, pentru a interacţiona cu cadrele didactice online! Am o veste bună şi pentru elevii care dispun de telefoane şi nu au date mobile: la sfârşitul săptămânii vom putea utiliza internetul gratuit prin WI-FI, în punctele stabilite din fiecare sat!”, a scris Ciprian Robert Tamaş, pe pagina sa de socializare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici