Video Fum dens deasupra Sibiului, din cauza unui incendiu într-o fabrică dezafectată

Este fum dens deasupra Sibiului, miercuri dimineaţa, din cauza unui incendiu care a afectat o hală a fostei fabrici Independenţa, în prezent dezafectată.

298 afișări

Pompierii militari ai Detaşamentului Sibiu au fost solicitaţi să intervină la incendiul produs în oraş, la fosta fabrică Independenţa, situată pe malul Cibinului.

La faţa locului intervin două autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD.

Potrivit ISU Sibiu, incendiul se manifestă în interiorul unei hale dezafectate cu degajare mare de fum.

Din primele informaţii ard deşeuri de mase plastice şi cauciucuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici