Funeriu: Am intrat în normalitate în ceea ce priveşte organizarea bacalaureatului

Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a declarat, joi, că în ceea ce priveşte organizarea examenului de bacalaureat s-a intrat în normalitate şi crede că dacă în urmă cu două decenii ar fi fost luate astfel de măsuri, mulţi tineri ar fi beneficiat de efectele acestora.

939 afișări
Imaginea articolului Funeriu: Am intrat în normalitate în ceea ce priveşte organizarea bacalaureatului

Funeriu: Am intrat în normalitate în ceea ce priveşte organizarea bacalaureatului (Imagine: Tibi Bujdei/Mediafax Foto)

"În sfârşit am intrat în normalitate în ceea ce priveşte organizarea examenului de bacalaureat", a spus ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, Daniel Funeriu, care a fost, joi, în vizită de lucru în Craiova, unde s-a întâlnit cu membrii Biroului Senatului Universităţii localitate şi ai Universităţii de Medicină şi Farmacie, precum şi cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Ministrul Educaţiei le-a mulţumit inspectorilor şcolari generali pentru modul în care au organizat până acum examenul de bacalureat.

"Mă bucur că, în sfârşit, am intrat în normalitate şi nu pot să nu îmi pun întrebarea cum ar fi arătat România dacă aceste măsuri antifraudă ar fi fost luate de acum 20 de ani, cum ar fi arătat România dacă toţi cei între 18 şi 38 de ani ar fi beneficiat de aceste măsuri antifraudă?", a mai spus Funeriu.

Peste 500 de elevi au fost eliminaţi la primele probe scrise ale examenului de bacalaureat, dintre care 233 la limba şi literatura română şi 268 la proba obligatorie a profilului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici