Furnizarea apei potabile, întreruptă în unele localităţi din Mureş din cauza consumului excesiv

Compania Aquaserv Târgu-Mureş a întrerupt furnizarea apei potabile în mai multe localităţi din judeţ, din cauza temperaturilor ridicate şi a consumului excesiv de apă. Compania face apel la consumatorii din zonele afectate să folosească apă cu moderaţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

621 afișări
Imaginea articolului Furnizarea apei potabile, întreruptă în unele localităţi din Mureş din cauza consumului excesiv

Furnizarea apei potabile, întreruptă în unele localităţi din Mureş din cauza consumului excesiv

Potrivit unui comunicat al Aquaserv transmis, vineri, consumatorii sunt avertizaţi că, la reluarea alimentării cu apă. este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure.

”Compania Aquaserv Târgu Mureş anunţă consumatorii că, din cauza temperaturilor ridicate şi a consumului excesiv de apă, se va întrerupe furnizarea apei potabile în mai multe localităţi. Rugăm consumatorii din zonele afectate să consume apă cu moderaţie şi atragem atenţia acestora că, la reluarea alimentării cu apă, este posibil ca pentru scurt timp la robinete să curgă apă tulbure, din cauza antrenării depunerilor din conducte. Recomandăm să se folosească apa doar în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, se arată în comunicat.

Astfel, vineri şi luni se întrerupe furnizarea apei în localităţi din comunele Ceuaşu, Şincai, Mădăraş, Râciu, Pogăceaua, Crăieşti, Urmeniş şi Silivaşu de Câmpie, sâmbătă şi marţi în alte sate din Ceuaşu, iar duminică şi miercuri în localităţi din comunele Sărmaşu, Sâmpetru, Pogăceaua şi Band.

Judeţul Mureş se află sub cod roşu de caniculă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici