Video Furtună puternică, în Timiş (VIDEO)

Zeci de străzi din Timişoara şi localităţile din Timiş au fost inundate după o furtună care a durat aproximativ 30 de minute, apa atingând pe drumuri în unele zone şi 15 centimetri înălţime, iar ISU Banat a fost solicitat pentru a ridica mai mulţi pomi care au fost doborâţi de vijelie.

2 afișări

„Am primit apeluri de la mai mulţi cetăţeni care ne-au cerut să intervenim din cauza problemelor provocate de furtună. Am fost sesizaţi de persoane din Sacoşu Turcesc, Albina din Timişoara pentru că au căzut copaci peste maşini, sunt străzi inundate şi apa intră în curţile oamenilor, sunt copaci căzuţi peste maşini în Timişoara în trei situaţii, s-au rupt canalele colectoare de pe unele clădiri”, a declarat sâmbătă,  sergent- major Cosmin Ilie, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat.

Furtuna a început la Timişoara în jurul orei 15.53 şi a durat aproximativ jumătate de oră, după care ploaia s-a mai domolit.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici