Gabriel Berca anunţă concursuri pentru posturile vacante. Cei pregătiţi vor putea ocupa funcţii de conducere

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, a anunţat, vineri, la Piatra Neamţ, că în perioada următoare vor fi organizate concursuri pentru ocuparea posturilor vacante, personalul pregătit putând ocupa funcţii de conducere.

197 afișări
Imaginea articolului Gabriel Berca anunţă concursuri pentru posturile vacante. Cei pregătiţi vor putea ocupa funcţii de conducere

Gabriel Berca (Imagine: Mihai Dascalescu/Mediafax Foto)

Anunţul a fost făcut la o întâlnire cu structurile teritoriale ale MAI din judeţul Neamţ, organizată la sediul Inspectoratului de Poliţie, la care a participat şi secretarul de stat Petre Tobă, se arată într-un comunicat remis de minister.

Cu acelaşi prilej, Berca a precizat că se fac demersuri pentru urgentarea modificării Statutului poliţistului, astfel încât noul cadru legislativ să-i confere poliţistului prerogativele necesare pentru buna îndeplinire a misiunilor din competenţă. Potrivit sursei citate, ministrul a subliniat necesitatea implementării unui ghid al carierei, pentru ca angajaţii MAI să aibă un parcurs profesional stabil şi predictibil.

Tot vineri, Gabriel Berca s-a întâlnit, la sediul Prefecturii Neamţ, cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din judeţ. Ministrul a reamintit că organizarea alegerilor locale în condiţii de deplină legalitate constituie obiectivul MAI pentru perioada imediat următoare şi a cerut autorităţilor cu responsabilităţi în procesul electoral să dea dovadă de fermitate în aplicarea legii, se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici