Galaţi: O bătrână a murit intoxicată cu fum, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său

O femeie de 78 de ani din Galaţi a murit, marţi, intoxicată cu fum, după ce în apartamentul său s-a produs un incendiu, cauzat de un scurtcircuit la un prelungitor la care erau racordate o veioză, un calorifer electric şi o pernă electrică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

153 afișări
Imaginea articolului Galaţi: O bătrână a murit intoxicată cu fum, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său

Galaţi: O bătrână a murit intoxicată cu fum, în urma unui incendiu izbucnit în apartamentul său (Imagine: Costi Tudor/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Galaţi, de unde s-a semnalat că iese fum.

Acolo s-au deplasat echipaje de pompieri ale ISU Galaţi, cu două autospeciale pentru stingerea incendiului, şi un echipaj SMURD.

Incendiul era localizat în bucătăria apartamentului şi nu se manifesta cu violenţă, însă în locuinţă pompierii au găsit o femeie în vârstă de 78 de ani, cu arsuri uşoare, dar fără semne vitale. Echipajul SMURD a făcut manevre de resuscitare, însă ulterior a fost declarat decesul bătrânei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, din primele cercetări a reieşit că incendiul a fost declanşat de un scurtcircuit produs la un prelungitor la care erau racordate o veioză, un calorifer electric şi o pernă electrică. În ceea ce o priveşte pe femeia de 78 de ani, deşi avea arsuri pe corp, cel mai probabil ea a murit din cauza intoxicaţiei cu fumul cauzat de focul mocnit, trupul acesteia fiind preluat de medicii legişti pentru efectuarea necropsiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici