GALERIE FOTO Cuib cu ouă colorate şi atelierul iepuraşului la Târgul de Paşti din Timişoara

Târgul de Paşti din Timişoara s-a deschis, duminică după-amiază, în Piaţa Victoriei, cu un concert de muzică de promenadă, iar la cele 50 de căsuţe amplasate în centrul oraşului se vând ouă încondeiate, pască, icoane şi ornamente de sezon. A fost amenajat şi un cuib cu ouă colorate.

316 afișări
Imaginea articolului GALERIE FOTO Cuib cu ouă colorate şi atelierul iepuraşului la Târgul de Paşti din Timişoara

Cuib cu ouă colorate şi atelierul iepuraşului la Târgul de Paşti din Timişoara

Cincizeci de căsuţe au fost amplasate în Piaţa Victoriei din Timişoara în cadrul celei de-a zecea ediţii a Târgului de Paşti.

Evenimentul este organizat de Primăria Timişoara şi şi-a deschis porţile, duminică după-amiază, cu un concert de muzică de promenadă susţinut de Orchestra Timişoara Big Band.

“Este o frumoasă vreme de început de primăvară care, de altfel, vă arată Timişoara în toată splendoarea ei, nu doar aici, în centrul Timişoarei, ci şi în parcurile din jur, unde au înflorit zeci de mii de flori şi mai toţi copacii. Mă bucur că într-o astfel de atmosferă deschidem, astăzi (n.r. duminică), Târgul de Paşti. La cea de-a zecea ediţie sunt 50 de căsuţe care vă vor bucura pe tot parcursul acestor săptămâni. Este Atelierul Iepuraşului, sunt atâtea lucruri în târg cu care vă veţi putea delecta până la sărbătorile de Paşti. Cei de la Big Band au deja o tradiţie în a deschide aceste manifestări”, a afirmat viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, în deschiderea târgului.

La cele 50 de căsuţe se comercializează ouă încondeiate, dulciuri, cozonaci, pască, flori, icoane, produse handmade şi ornamente de sezon.

De asemenea, pe platoul din faţa Operei a fost amenajat un cuib cu ouă colorate şi decoraţiuni specifice sărbătorilor pascale, iar copiii sunt aşteptaţi la Atelierul Iepuraşului, unde pot învăţa să încondeieze ouă, să picteze ceramică şi să exerseze la roata olarului.

Târgul de Paşti se închide în data de 18 aprilie.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici