Video GALERIE FOTO VIDEO Protest în Capitală. Câteva sute de persoane au manifestat la sediul DNA

Câteva sute de persoane s-au strâns duminică seara, în Piaţa Victoriei din Bucureşti, în cadrul unui protest denumit "Cod roşu la DNA", manifestanţii plecând spre sediul DNA.

3255 afișări

UPDATE 22:45 Manifestanţii au ajuns în jurul orei 22.40 la sediul DNA, unde au scandat şi au aplaudat.

În jurul orei 19.00, protestatarii au început să se adune în faţa Guvernului, iar aproape două ore mai târziu, aceştia au plecat în marş spre sediul DNA, dorind să ajungă pe ruta Piaţa Universităţii — Ministerul Justiţiei — DNA, potrivit anunţului postat pe un site de socializare.

Ulterior, unii dintre ei s-au aşezat pe trotuar în zona Universităţii din Bucureşti, scandând "Vrem o bandă" şi cerându-le jandarmilor să-i lase să mărşăluiască pe partea carosabilă, nu doar pe trotuar.

Mnaifestanţii protestează pentru o justiţie independentă, scandând "Fără prag!", "PSD, jos labele de pe justiţie", "Nu vrem o naţie de hoţi" sau "Jos Carmen Dan".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici