Gândul: Absolvenţii programelor ilegale de la „Spiru Haret” pot da din nou licenţa la universităţi legale

Toţi absolvenţii Universităţii „Spiru Haret”, indiferent de anul în care au terminat facultatea, care au fost şcolarizaţi la forme de învăţămînt ilegale vor avea un an la dispoziţie pentru a susţine din nou examenul de licenţă în cadrul universităţilor care au fost evaluate instituţional, informează Gândul.

143 afișări
Imaginea articolului Gândul: Absolvenţii programelor ilegale de la „Spiru Haret” pot da din nou licenţa la universităţi legale

Gândul: Absolvenţii programelor ilegale de la „Spiru Haret” pot da din nou licenţa la universităţi legale (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, cei care vor dori să aibă diplomă recunoscută se vor putea prezenta la una din universităţile din lista de mai jos, care dispun de specializările acreditate corespunzătoare, unde vor preda vechea diplomă şi se vor înscrie în sesiuni speciale de examinare.

Citeşte mai multe despre problemele absolvenţilor de la Universitatea "Spiru Haret" pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici