Gândul: Curentul din Transnistria începe să prăjească aparatele gălăţenilor

De peste un an, consumatorii casnici din judeţul Galaţi sunt supuşi unui experiment ciudat. Zona a devenit singura din ţară care a fost decuplată de la consumul de energie electrică furnizată de Sistemul Energetic Naţional (SEN) şi este alimentată cu curent adus din Transnistria,informează Gândul.

1 afișare
Imaginea articolului Gândul: Curentul din Transnistria începe să prăjească aparatele gălăţenilor

Gândul: Curentul din Transnistria începe să prăjească aparatele gălăţenilor

Urmare a acestui experiment, consumatorii casnici au resimţit alimentarea cu energie de proastă calitate, plătită cu preţul impus de ANRE, dar care prezintă frecvente căderi de tensiune şi de frecvenţă.

Mai mult, în ultimele luni, gălăţenii au avut parte de o avalanşă de întreruperi în alimentare care, cumulate cu căderile de tensiune şi frecvenţă, au dus la ”prăjirea” a nenumărate aparate electrocasnice.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici