Gândul: Funcţionarii lui Vanghelie au lucrat anul trecut 12 ani de ore suplimentare

Funcţionarii publici din Primăria Sectorului 5 al Capitalei pot fi consideraţi printre cei mai răsfăţaţi slujbaşi la stat din România. Meritul îi aparţine lui Marian Vanghelie, care, în 2007, a semnat şi a aprobat tot felul de sporuri şi compensaţii băneşti.

14 afișări
Imaginea articolului Gândul: Funcţionarii lui Vanghelie au lucrat anul trecut 12 ani de ore suplimentare

Gândul: Funcţionarii lui Vanghelie au lucrat anul trecut 12 ani de ore suplimentare

Astfel, potrivit unui raport al Curţii de Conturi, anul trecut, funcţionarii primăriei au lucrat, în total, 101.137 de ore suplimentare, echivalentul a 12 ani de viaţă.

Citeşte  mai multe despre orele suplimentare efectuate de funcţionarii Primăriei Sectorului 5 pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici