Gândul: Ministrul Muncii invocă o mamă cu supersalariu pentru a se mai gândi la indemnizaţia de 85%

O mamă cu un venit de 4 miliarde de lei pe an l-a făcut pe noul ministru al Muncii, Marian Sârbu, să declare că Legea privind indemnizaţiile acordate mamelor pentru îngrijirea copilului până la doi ani ar trebui regândită.

34 afișări
Imaginea articolului Gândul: Ministrul Muncii invocă o mamă cu supersalariu pentru a se mai gândi la indemnizaţia de 85%

Gândul: Ministrul Muncii invocă o mamă cu supersalariu pentru a se mai gândi la indemnizaţia de 85% (Imagine: Mediafax Foto)

Am încercat să aflăm identitatea mamei care are norocul unui asemenea venit şi modul în care l-a obţinut. În Ministerul Muncii şi la Inspecţia Muncii nu auzise nimeni de ea, dar la Agenţia Naţională de Prestaţii Sociale, instituţia care unde se vor depune dosarele pentru indemnizaţii după 1 ianuarie, cazul era cunoscut.

Citeşte despre mama cu superslariu pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici