Gândul: Sataniştii au părăsit cimitirele şi s-au mutat pe net

De la un timp nu prea mai profanează cruci şi morminte, nu se mai adună în clădiri părăsite şi nici nu mai fac felul ritualic câinilor maidanezi.

11 afișări
Imaginea articolului Gândul: Sataniştii au părăsit cimitirele şi s-au mutat pe net

Gândul: Sataniştii au părăsit cimitirele şi s-au mutat pe net

Sataniştii din România au simţit nevoia să intre în rândul oamenilor şi au făcut deja demersuri la Secretariatul de Stat pentru Culte pentru a fi recunoscuţi oficial.

Tot ce mai trebuie să facă pentru asta este să producă dovada că există ca grup religios de 12 ani. În rest, sunt suficienţi 300 de membri (o nimica toată) ca să fie recunoscuţi ca organizaţie religioasă sau 22.000 de mii de membri (le stă în putere) ca să obţină statut de cult religios, caz în care se aleg şi cu subvenţii de la stat.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici