Gândul: Scuterul – spaima şoselelor

Puştii cocoţaţi pe scutere au ajuns un pericol public pe străzile Capitalei: în primele cinci luni ale lui 2008, în Bucureşti au avut loc 176 de accidente în care au fost implicate motoscutere şi mopede, informează Gândul.

15 afișări
Imaginea articolului Gândul: Scuterul – spaima şoselelor

Gândul: Scuterul – spaima şoselelor (Imagine: www.gandul.info)

Bilanţul celor 176 de incidente rutiere este cutremurător: 49 de persoane au ajuns la spital cu răni grave, şi alte 148 au suferit leziuni mai uşoare.
Conform datelor furnizate de Brigada de Poliţie Rutieră (BPR),  principalele cauze care au dus la producerea acestor accidente au fost neasigurarea la schimbarea direcţiei de mers şi neacordarea priorităţii. De asemenea, mai multe persoane s-au rănit după ce au condus cu viteză excesivă, au pierdut controlul asupra vehiculului şi s-au lovit de diferite obstacole sau pur şi simplu au căzut.

Citeşte toată ştirea pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici