Gândul: Traficul infernal umflă RCA-ul bucureştenilor

Traficul de coşmar din Capitală nu este singura problemă a celor mai bine de 1,2 milioane de şoferi bucureşteni. Ei trebuie să plătească asigurări auto obligatorii (RCA) cu până la 10 la sută mai mari decât şoferii din alte zone ale ţării.

2 afișări
Imaginea articolului Gândul: Traficul infernal umflă RCA-ul bucureştenilor

Gândul: Traficul infernal umflă RCA-ul bucureştenilor

Unele companii de asigurări practică tarife diferenţiate la RCA, de la oraş la oraş în funcţie de mărimea acestuia, dar şi de la oraş la sat.  Explicaţia: cu cât traficul este mai aglomerat, cu atât se produc mai multe accidente. Teoretic, aglomeraţia se putea ţine sub control printr-un management adecvat.

Culmea este că banii BEI pentru managementul traficului au venit în 2002, iar azi, Videanu va prezenta un „Masterplan” de management. Astfel, blocajele şi luptele politice din Consiliul General, plus incompetenţa edililor îi costă scump pe bucureşteni.

Mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici