Video Gheorghe Dincă, audiat la DIICOT Bucureşti

Gheorghe Dincă a ajuns, joi seară, la sediul DIICOT din Capitală pentru a fi audiat de procurori, urmând ca bărbatul să îşi petreacă noaptea în Arestul Central din Bucureşti, au precizat surse judiciare, pentru MEDIAFAX.

2420 afișări

Gheorghe Dincă îşi va petrece noaptea în Arestul Central al Capitalei, după ce va fi audiat, joi, de procurorii DIICOT din Bucureşti, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Tot joi, bărbatul, principalul suspect în cazul crimelor din Caracal, a fost dus, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală.

Vineri, Dincp va fi supus testului poligraf, la sediul IGPR.

Taguri:
diicot,
dincă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici