Ghid de reîntoarcere la muncă / Când te trimite angajatorul acasă

  • După revenirea la birou, angajatorii vor lua măsuri speciale de protecţie a angajaţilor
  • Aglomeraţia va fi evitată cu ajutorul culoarelor de circulaţie
  • Dacă ai temperatura mai mare de 37,3 eşti trimis acasă
4389 afișări
Imaginea articolului Ghid de reîntoarcere la muncă / Când te trimite angajatorul acasă

Ghid de reîntoarcere la muncă / Când te trimite angajatorul acasă

Dacă eşti corporatist şi e timpul să te întorci la birou, să ştii că ai de respectat nişte reguli. În România sunt circa 500.000 de angajaţi din birouri care au lucrat remote în ultimele luni, iar o parte dintre aceştia se vor întoarce în curând la muncă.

După ce ne-am luat temperatura, următorul lucru pe care trebuie să îl facem este să ne dăm jos mănuşile şi masca şi după să ne spălăm pe mâini. După ce ne-am spălat pe mâini, vom lua o mască nouă şi o pereche de mănuşi curate. Este foarte important să ne şi aerisim încăperea în care lucrăm din când în când. Dezinfectăm şi spaţiul de lucru. Dezinfectăm şi celelalte obiecte”, transmite Andreea Dragoş, reporter Mediafax.

Dacă ai tempreratura mai mare de 37,3, vei fi trimis acasă. Va trebui să menţii distanţarea socială de minimum 1, 5 m în toate zonele, iar în cazul conferinţelor este indicat să participi cu prioritate prin intermediul mijloacelor electronice.

Angajatorii vor delimita culoare de circulaţie pentru a evita aglomeraţia şi vor dezinfecta toate spaţiile de lucru. Iar dacă te afli într-o funcţie de conducere, eşti încurajat să stabileşti un program de lucru diferit pentru angajaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici