Gorj: Drum judeţean închis din cauza ploilor; 10 gospodării din comuna Licurici, inundate - FOTO

Circulaţia pe Drumul Judeţean 675 A, în comuna Licurici, a fost închisă temporar, luni seara, din cauza precipitaţiilor abundente; maşinile nu au mai putut înainta prin apa care a acoperit partea carosabilă, iar 10 gospodării din localitate au fost inundate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

547 afișări
Imaginea articolului Gorj: Drum judeţean închis din cauza ploilor; 10 gospodării din comuna Licurici, inundate - FOTO

Gorj: Drum judeţean închis din cauza ploilor; 10 gospodării din comuna Licurici, inundate - FOTO

Poliţiştii au decis ca traficul rutier pe DJ 675, în comuna Licurici, să fie închis din cauza ploilor torenţiale. Apa a acoperit carosabilul pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri. Un microbuz de transport persoane, plin cu pasageri, care circula pe ruta Târgu-Jiu-Lihuleşti, a fost oprit de agenţii de la Rutieră, pentru ca acestora să nu le fi pusă viaţa în pericol.

”A plouat enorm de mult. Ca niciodată. Din anul 1975 nu a mai plouat aşa. Pe o porţiune de 150 de metri s-a adunat apă. Nu aveam cum să intervenim. Aşteptăm să se retragă apa, astfel încât să se poată circula. Sunt şi 10 gospodării inundate, însă doar în curte. Suntem pregătiţi să intervenim, dacă se va pune problema de evacuare. Avem locuri către şcoli, dar să dea Dumnezeu să nu fie aşa. Este drumul care face legătura cu comuna Berleşti”, a declarat pentru MEDIAFAX, Liviu Doru Drăgulescu, primarul comunei Licurici.

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj au intervenit, luni, în oraşul Novaci, unde două gospodării au fost inundate.

Întreg judeţul se află sub avertizare de ploi însemnate cantitativ. Informarea meteorologică este valabilă până marţi, la ora 21.00

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici