Gorj: Taximetrist la spital, bătut de mai mulţi tineri care au refuzat să-i plăteasă o cursă

Un taximetrist din Târgu Jiu a ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost bătut de mai mulţi clienţi care au refuzat să îi plătească o cursă, incidentul producându-se pe o stradă de la marginea oraşului.

50 afișări
Imaginea articolului Gorj: Taximetrist la spital, bătut de mai mulţi tineri care au refuzat să-i plăteasă o cursă

Gorj: Taximetrist la spital, bătut de mai mulţi tineri care au refuzat să-i plăteasă o cursă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Dan Vasile Bălan, taximetristul agresat, afirmă că suma pe care o avea de încasat de la clienţii săi era de doar cinci lei, însă aceştia l-au luat la bătaie în loc să-i dea banii.

"Nu au vrut să-mi plătească, deşi ei erau vreo şase-şapte, iar cursa nu făcea mai mult de cinci lei. Pur şi simplu au sărit cu picioarele pe mine", a spus bărbatul.

El a mai afirmat că a apucat să îşi sune un coleg, care a ajuns însă la faţa locului după ce agresorii dispăruseră, incidentul producându-se pe o stradă de la marginea oraşului.

Celălalt taximetrist a sunat la 112, iar ulterior un echipaj al Ambulanţei l-a transportat pe bărbatul agresat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu, unde va rămâne internat cel puţin o zi, potrivit medicilor.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Gorj, inspector principal Daniel Tică, agresorii sunt căutaţi de poliţişti, iar pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică în acest caz au fost audiaţi mai mulţi tineri, fiind stabilit un cerc de suspecţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici