Grenadă defensivă, găsită de un şofer într-o parcare de pe DN 6

Un şofer de TIR care a oprit într-o parcare de pe DN 6, în judeţul Giurgiu, a găsit în iarbă o grenadă defensivă în perfectă stare de funcţionare.

800 afișări
Imaginea articolului Grenadă defensivă, găsită de un şofer într-o parcare de pe DN 6

Grenadă defensivă, găsită de un şofer într-o parcare de pe DN 6

Potrivit ISU Giurgiu, un şofer de autocamion care a oprit, marţi după-amiază, într-o parcare pe DN 6, în apropierea localităţii Valea Plopilor, pentru pauza de odihnă a observat grenada în iarbă şi a sunat la 112.

La faţa locului s-a deplasat echipajul de pirotehnicieni din cadrul ISU Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, specialiştii au stabilit că este vorba despre o grenadă defensivă, în stare perfectă de funcţionare. Muniţia a fost ridicată şi transportată în siguranţă, urmând să fie distrusă.

De la începutul anului, au mai fost descoperite cinci proiectile explozive de calibrul 76, 100 şi 120 mm, un focos fuzant, o bombă de aruncător de calibrul 120 mm, o grenadă defensivă şi şapte cartuşe de infanterie de calibrul 7,62 mm, în pădurile din localităţile Călugăreni şi Săbăreni şi pe terenuri din Giurgiu, Mihăileşti, Stoeneşti, Slobozia şi Vlad Ţepeş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici