Grenade găsite în interiorul unui liceu în Sectorul 2

O ladă în care se aflau grenade a fost găsită, marţi, într-un liceu aflat în reabilitare, în Sectorul 2 al Capitalei. Acestea nu prezentau pericol de explozie.

412 afișări
Imaginea articolului Grenade găsite în interiorul unui liceu în Sectorul 2

Grenade găsite în interiorul unui liceu în Sectorul 2

Poliţiştii de la Secţia 8 au fost sesizaţi, marţi, că în incinta unui liceu în proces de reabilitare din Sectorul 2, a fost găsită o ladă ce conţinea grenade.

Oamenii legii au mers la faţa locului şi au solicitat şi sprijinul Detaşamentului Pirotehnic de la Unitatea Specială de Intervenţii din Ciolpani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că grenadele erau de exerciţiu şi nu prezintă pericol de explozie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici