Greta Thunberg şi-a luat diploma de absolventă şi anunţă schimbarea planurilor în viaţă

Activista a postat pe Twitter fotografii cu „protestul numărul 251” în faţa şcolii sale.

1777 afișări
Imaginea articolului Greta Thunberg şi-a luat diploma de absolventă şi anunţă schimbarea planurilor în viaţă

Greta Thunberg şi-a luat diploma şi absolvă şi anunţă schimbarea planurilor în viaţă

„Astăzi am absolvit, ceea ce înseamnă că nu voi mai putea face grevă la şcoală pentru climă. Deci, aceasta este ultima grevă a şcolii pentru mine şi cred că trebuie să scriu ceva în această zi”.

Astfel, Greta Thunberg postează pe Twitter fotografii cu „numărul de protest 251” pentru climă în faţa şcolii sale. Totuşi, iniţiatoarea mişcării Fridays for Future plănuieşte să participe la alte forme de demonstraţii.

„Nu avem de ales decât să facem tot ce putem. Lupta tocmai a început. Sunt oameni care, în numele lăcomiei, al profitului şi al creşterii economice, continuă să destabilizeze biosfera şi sistemele noastre de susţinere a vieţii. Ne apropiem rapid de potenţiale puncte de răsturnare ecologice şi climatice aflate în afara controlului nostru”, este de părere Greta.

Protestul Gretei împotriva schimbărilor climatice, din care s-a născut mişcarea Fridays For Future, a început în 2018, când tânăra activistă suedeză a decis să nu frecventeze şcoala până la data următoarelor alegeri politice din ţara ei, pentru a lua atitudine după perioadele de canicule anormale care afectase Suedia în vara precedentă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici