Grevă la compania Amazon. Angajaţii susţin că pauzele lor de toaletă sunt cronometrate

  • Angajaţii britanici ai companiei Amazon organizează miercuri prima grevă din Marea Britanie.
  • Ei cer salarii mai mari şi se plâng de condiţiile impuse de şefi la locul de muncă.
1453 afișări
Imaginea articolului Grevă la compania Amazon. Angajaţii susţin că pauzele lor de toaletă sunt cronometrate

Aproximativ 300 de angajaţi au ieşit în stradă la depozitul Amazon din Coventry, a anunţat sindicatul GMB. Ei sunt nemulţumiţi de creşterea salarială „derizorie" de 5%, potrivit BBC.

Muncitorii s-au plâns de condiţiile „severe", susţinând că sunt monitorizaţi în mod constant şi mustraţi pentru „timpii morţi" care durează doar câteva minute.

Doi lucrători Amazon, care sunt membri ai GMB, au declarat că roboţii din depozit „sunt trataţi mai bine decât noi".

Darren Westwood şi Garfield Hilton au povestit pentru BBC că şi un drum la toaletă poate duce la întrebări din partea managerilor.

„Chestia cu oprirea lucrului este că vor să ştie de ce. Aşa că, dacă timpul depăşeşte câteva minute, ei pot vedea acest lucru în sistem", a precizat Hilton.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici