Grila de criterii după care se vor da bugetarii afară

Conform legii, disponibilizările, care sunt negociate cu sindicatele, trebuie să se facă în funcţie de mai mulţi factori, printre care calificativele angajatului, vechimea la locul de muncă sau numărul şi gravitatea sancţiunilor, dacă este cazul, relatează cotidianul Gândul.

276 afișări
Imaginea articolului Grila de criterii după care se vor da bugetarii afară

Grila de criterii după care se vor da bugetarii afară (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

În teorie, reducerea cu până la 100.000 de angajaţi a numărului total de bugetari în următoarele luni se va face în urma unei analize concrete, în care se pun în balanţă o serie de factori, de la calificativele primite de angajaţi la vechimea pe care o au la locul de muncă. În practică însă, susţin sindicaliştii, s-ar putea ca disponibilizările să nu fie chiar atât de transparente.

Citeşte mai multe despre disponibilizările de la buget pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici