Grindeanu, despre accidentul aviatic din Bacău: Prioritatea este găsirea pilotului

Prioritatea este găsirea pilotului, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, despre prăbuşirea unui avion de mici dimensiuni în pădurea Buhoci din Bacău. Căutarea este grea.

2378 afișări
Imaginea articolului Grindeanu, despre accidentul aviatic din Bacău: Prioritatea este găsirea pilotului

Grindeanu, despre accidentul aviatic din Bacău: Prioritatea este găsirea pilotului

Căutările sunt grele, deoarece coordonatele primite acoperă un arial, iar zona este dificilă, a declarat, luni seara, la Antena 3, Grindeanu.

„Sper să îl găsească în viaţă pe pilot cât mai repede”, a spus ministrul.

Întrebat despre eventualitatea că avionul „zbura nestingherit în spaţiul aerian al României”, în condiţiile în care pare că până la această oră nu sunt informaţii despre avion şi despre un plan de zbor, Sorin Grindeanu a răspuns că prioritatea este găsirea pilotului, după care „se va vedea tot pe procedură”.

În plus, referitor la „softurile de găsire”, ministrul a declarat că nu au acurateţe de 100% şi trebuie îmbunătăţite.

Un avion de mici dimeniuni s-a prăbuşit, luni, în pădurea Buhoci, din judeţul Bacău. Pompierii băcăuani au anunţat doar că au fost solicitaţi să intervină în pădurea din zona localităţii Buhoci în urma unui apel care anunţă un posibil accident aviatic în care a fost implicat un aparat de zbor de mici dimensiuni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
grindeanu,
bacău,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici