Video FOTO & VIDEO: A înflorit asfaltul! Gropile din Bucureşti, semnalate cu aranjamente florale

  • Florile îi ajută pe şoferi să ocolească gropile din asfalt
  • Manifestul vine la 50 de ani de la înfiinţarea unei cunoscute florării
  • Timp de 50 de zile, florarii vor "înfrumuseţa" asfaltul din Bucureşti
538 afișări

„Pentru a atrage atenţia asupra unor nereguli din jurul nostru”, florarii au dat startul unei campanii-manifest. Ei îşi propun să semnaleze gropile şi problemele din oraş cu aranjamente florale. “Ne folosim de vocea şi frumuseţea florilor pentru a spune poveşti din Bucureşti, unele dulci, altele amare, însă toate spuse în cel mai colorat şi pur mod prin intermediul construcţiilor florare”, a spus Nicu Bocancea, designer florist, într-o postare pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici