Guvernul a alocat 300.000 lei pentru lucrări la biserici

Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române a primit, prin suplimentarea bugetului Ministerului Culturii şi Cultelor, suma de 300.000 lei pentru lucrările de amenajare, întreţinere şi restaurare executate în cursul acestui an la Palatul Patriarhiei, Reşedinţa Patriarhală şi Mânăstirea Antim.

8 afișări
Imaginea articolului Guvernul a alocat 300.000 lei pentru lucrări la biserici

Guvernul a alocat 300.000 lei pentru lucrări la biserici

Decizia a fost luată, miercuri, de Executiv, iar banii provin din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pe anul 2007.

Conform prevederilor Legii 489/2006 privind libertatea religioasă şi regimul general al cultelor, din bugetul de stat pot fi alocate fonduri pentru acoperirea cheltuielilor privind funcţionarea unităţilor de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici