Hăhăianu susţine că şi-a prezentat demisia de onoare de la conducerea Transelectrica

Horia Hăhăianu susţine, într-un comunicat al Transelectrica (TEL) remis marţi bursei, că şi-a prezentat demisia de onoare din funcţia de director general al companiei, deşi Ministerul Economiei a anunţat luni revocarea din funcţie a şefului transportatorului de electricitate.

141 afișări
Imaginea articolului Hăhăianu susţine că şi-a prezentat demisia de onoare de la conducerea Transelectrica

Horia Hăhăianu (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Transelectrica informează publicul investitor că domnul Horia Hăhăianu şi-a înaintat demisia de onoare, ca urmare a declaraţiilor din şedinţa de guvern din 13 februarie şi a discuţiilor ulterioare cu Ministrul Economiei", arată compania într-un comunicat semnat de Hăhăianu şi remis BVB.

Ministerul Economiei, acţionarul majoritar al Transelectrica, a anunţat luni că ministrul de resort, Lucian Bode, a dispus revocarea din funcţie a lui Hăhăianu, la solicitarea premierului Mihai Răzvan Ungureanu, pentru proastă comunicare în privinţa resurselor de energie disponibile.

Directorul general adjunct al Transelectrica, Octavian Lohan, ar putea prelua conducerea companiei. Pe lista candidaţilor pentru funcţia de director general se află încă două persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici