Harta locurilor unde pândesc piraţii de maşini

Biserica de pe Calea Dorobanţi, intersecţia bulevardului Ştefan cel Mare cu strada Lizeanu, în zona supermarket-ului, sunt doar două locuri din Bucureşti unde acţionează frecvent firmele care se ocupă de ridicatul maşinilor parcate neregulamentar, potrivit cotidianului "Gândul".

24 afișări
Imaginea articolului Harta locurilor unde pândesc piraţii de maşini

Harta locurilor unde pândesc piraţii de maşini (Imagine: Gândul)

Rar, ridicarea maşinilor se face la întâmplare. Practic, e vorba de două situaţii. Prima se referă la zonele unde aproape că nu există locuri de parcare, supranumite de şoferi "triunghiul Bermudelor", tocmai pentru dispariţia rapidă a maşinilor. A doua situaţie o constituie acţiunea la pont: atât firmele care se ocupă cu această activitate, cât şi poliţia au propriii informatori care le dau ponturile.

Citeşte mai multe despre locurile unde acţionează cel mai des firmele care se ocupă de ridicarea maşinilor pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici