HOROSCOP 10 decembrie 2019: Zodia care astăzi are şanse mari să îşi suplimenteze bugetul acestei săptămâni

Înainte să intre în Gemeni, Luna îi lansează din Taur un trigon lui Pluto din Capricorn, oferindu-le zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) ambiţia de a depăşi obstacole dificile. Odată ajunsă în primul semn de Aer din Zodiac, Luna formează o opoziţie cu Mercur din Săgetător, crescând riscul de neînţelegeri şi erori în cazul zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

25122 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 decembrie 2019: Zodia care astăzi are şanse mari să îşi suplimenteze bugetul acestei săptămâni

Berbec

Astăzi ar trebui să fii mai atent(ă) decât de obicei în completare hârtiilor şi documentelor, mai ales dacă implică semnarea unor contracte sau pregătirea unui dosar în vedere obţinerii unei aprobări. Nu îţi doreşti să faci drumuri inutile la instituţiile publice pentru a afla mai apoi că mai aveai nevoie de ceva. Tot aşa, ar fi indicat să eviţi situaţiile în care nu citeşti subpuncte importante dintr-un contract, care te obligă la lucruri de care afli mult prea târziu. În rest, dai dovadă de productivitate, mai ales în prima parte a zilei, atunci când se conturează şi şanse de câştig.

Taur

În prima parte a zilei, pari să te simţi bine în pielea ta, iar faptul că ai un tonus mental bun te ajută să treci mai uşor peste provocările care se prefigurează pe parcursul acestei zile. Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau însă chiar atât de roz. S-ar putea să ai de-a face cu cheltuieli nepreconizate, care îşi pun amprenta pe bugetul de care dispui în această săptămână. Se recomandă aşadar să mai reduci din achiziţiile care nu reprezintă o prioritate, astfel încât să nu te alegi cu pierderi şi mai mari decât poţi gestiona. Ţine de tine.

Gemeni

Cu toate că nu eşti în cea mai bună formă, îţi accesezi destul de uşor rezervele de automotivaţie şi răbdare necesare pentru a face faţă tăvălugului acestei zilei. Eşti suficient de puternic(ă), mental şi fizic, pentru a face faţă cu brio provocărilor care apar astăzi. Ai grijă însă, mai ales în a doua parte a zilei, să nu dai curs discuţiilor în contradictoriu. Fără să îţi dai seama, schimburile de idei şi dezbaterile pot ajunge să frizeze conflictul, scoţând astfel la iveală diferenţe de mentalitate care nu ştiai că există între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri.

Rac

Nu este prea clar dacă nivelul scăzut de energie îţi afectează productivitatea sau dacă faptul că nu merg bine lucrurile la serviciu te face să îţi pierzi buna dispoziţie şi cheful de a lucra. Cert este că, în a doua parte a acestei zile, dispoziţia ta este strâns legată de ce se petrece la serviciu şi invers. În prima jumătate, premisele sunt bune: comunici eficient cu clienţii şi colaboratorii, creionaţi strategii comune de viitor sau poate obţii sponsorizarea de care aveai nevoie pentru a-ţi vedea visurile cu ochii. Nu te lăsa prea mult afectat(ă) de a doua parte a zilei.

Leu

Şi tu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care se bucură astăzi de mult randament la serviciu. S-ar putea însă ca, începând cu orele prânzului, această previziune să nu mai fie valabilă. Aşadar, este foarte important să te ocupi până atunci de sarcinile de lucru cu un grad ridicat de complexitate. La fel de responsabil(ă) ar trebui să fii şi atunci când trebuie să îţi împarţi timpul între preocupările de moment şi planurile de viitor ori între relaţia de cuplu şi prieteni. De tine depinde să te implici în egală măsură pe toate aceste planuri. Dă dovadă de simţ de răspundere.

Fecioară

Indiferent dacă eşti sau nu o persoană matinală, cert este că dimineaţa acestei zile vine la pachet cu multă inspiraţie şi creativitate. În consecinţă, dacă te confrunţi cu sarcini de lucru mai complicate, ar fi indicat să te ocupi de ele în prima parte a zilei, atunci când astrele te sprijină să descoperi soluţii originale pentru ele. În felul acesta, nu vei fi pus(ă) în situaţia de a trebui să petreci ore suplimentare la serviciu, ceea ce ar putea duce la nemulţumiri în familie. Dacă totuşi ajungi în situaţia aceasta, încearcă să nu zăboveşti prea mult la locul de muncă.

Balanţă

În cazul în care dimineaţa ta este liberă, poate nu ar fi rău să mergi la cumpărături sau pentru a-l ajuta pe cel drag cu câte ceva pe lângă casă. În a doua parte a zilei, se recomandă să o mai răreşti cu drumurile, mai ales la orele de vârf. Îţi rulează în minte tot felul de lucruri, iar atenţia ţi-ar putea fi distrasă în trafic. De mai multă atenţie se recomandă să dai dovadă şi atunci când eşti implicat(ă) într-o discuţie importantă sau manipulezi documente oficiale, care nu admit să comiţi vreo eroare. Organizează-te bine şi nu apar probleme.

Scorpion

Dacă trebuie să porţi o discuţie importantă cu persoana iubită, fă-ţi timp să pui lucrurile pe tapet în prima parte zilei. În felul acesta, nu veţi întâmpina probleme în a ajunge la o viziune şi un set de strategii comune. Pe plan financiar însă, s-ar putea prefigura unele lipsuri, ocazionate probabil de o atitudine mai puţin ordonată în privinţa banilor. În cazul în care nu este vorba de plăţi nepreconizate, ai grijă să nu cheltuieşti prea mult la cumpărăturile de astăzi. S-ar putea contura tentaţia de a te abate de la lista celor trebuincioase în casă. Pune deoparte pentru sărbători.

Săgetător

În prima parte a zilei, s-ar putea ivi unele şanse de câştig. S-ar putea să nu fie vorba de nişte sume foarte mari, ci doar de unele suplimente la bugetul acestei săptămâni. Aşadar, ar putea să vină de pe urma unui bonus sau a unei activităţi extraprofesionale aducătoare de profituri. În a doua parte a zilei, s-ar putea însă ca starea ta de spirit să se degradeze. Acest lucru se datorează cel mai probabil unor discuţii cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii sau colaboratorii. Nu lăsa să se ajungă la conflict, dar nici nu renunţa la opiniile tale.

Capricorn

Dispoziţia ta ar putea fluctua destul de mult astăzi. În prima parte a zilei, s-ar putea să ai o stare de spirit relativ bună, să fii vesel(ă) şi glumeţ(aţă), dar de la prânz încolo, ea s-ar putea deteriora. Acest lucru s-ar putea datora faptului că apar complicaţii la serviciu sau intervin unele neplăceri de ordin medical. Aşadar, se recomandă să te ocupi de dimineaţă de sarcinile de lucru dificile ca de la orele amiezii încolo să vezi mai mult de tine. Este foarte important să nu te neglijezi, mai ales dacă nu traversezi o perioadă prea bună pe planul sănătăţii.

Vărsător

Familia ocupă un loc fruntaş în lista de priorităţi de astăzi. Dacă îţi permite programul, ia micul dejun cu cei dragi şi acordă-le mai mult din timpul tău. Dup-amiază s-ar putea să îţi fie mai dificil decât de obicei să te împraţi echitabil între ei şi angajamentele sociale pe care le ai programate astăzi. Sau poate că trebuie să îţi faci timp şi pentru preocupările de moment, şi pentru cele care vizează planuri de termen lung. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu poţi mulţumi pe toată lumea. Aşadar, este important să te pregăteşti pentru nemulţumiri din partea familiei.

Peşti

În prima parte a zilei, excelezi la capitolul comunicare, iar acest lucru îţi vine într-ajutor mai ales în situaţia în care activezi în cadrul unui parteneriat sau în cazul în care urmăreşti să atragi sponsori sau profesionişti pentru o colaborare. Premisele sunt bune din acest punct de vedere şi ai numai de câştigat. Există însă posibilitatea ca unele sarcini de serviciu să te reţină la muncă după program, ceea ce riscă să îi nemulţumească pe cei dragi. Dacă nu îţi doreşti să te alegi cu obiecţii din partea lor, încearcă să termini treaba restantă cât de repede şi s-ajungi acasă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici